7 december, Kategori: Okategoriserade

Kursdag!

Hela dagen idag har jag varit på kurs med Susanne Pettersson ( otroligt bra), Lennart Linde’n ( ruskigt inspirerande), Mia Törnblom ( väldigt tankeväckande) och Ulla Skoog (fruktansvärt rolig).

Dessutom satt vi helt hypnotiserade av Stavros Louca, Sveriges bäste mattelärare och hjälte i TV-serien ”Klass 9 A”. Under hans 50 minuter långa framträdande fick jag torka tårarna minst fyra gånger – av rörelse eller glädje över att det FINNS såna lärare. Hoppas han hinner coacha massor av efterträdare, jag vet ju att det inte är någon brist på eldsjälar bland de som börjar som lärare. Problemet är att de bryts ner av systemet/kollegerna/arbetsmiljön. Stavros berättade bl a att han har 120% närvaro på sina lektioner i Rinkeby, eftersom elever från andra klasser smiter in i hans klassrum på lektionerna! Han hävdade också att en (bland flera) framgångsfaktorer för honom är romantik! Jag gillar att flörta, sa han, jag flörtar med alla, det är viktigt att känna sig sedd och älskad.

Nu har jag skottat snö i 2 timmar och måste sova. Ha det fint, vi hörs imorgon.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av Ewa Evers den 9 december, 2010 kl 05:03

    Ja! Det är härligt att få ta del av andras tankar och bli inspirerad. Hopp om livet!

Kommenteringen är stängd.