10 december, Kategori: Okategoriserade

Jul på Liseberg!

Vilken perfekt kväll det är. Glada barnbarn, lagom kallt, massor av snö. Jag älskar 6 – 10-årsåldern. Här kommer lite bildbevis:


Snöbollskrig med Lisebergskanin!

Kommentarer

 1. Kommentar av Piglet den 11 december, 2010 kl 12:29

  Vilken tur att ni hann dit innan snön började töa bort. Idag är Göteborg trist.

 2. Kommentar av EvaMarie den 11 december, 2010 kl 02:09

  Visst är det mysigt på Liseberg….jag brukar åka ner varje år till mellansonen Henrick (www.henrickstankegångar.blogspot.) och vi brukar gå på Liseberg varje första advent….men i år var det så blåsigt och kallt så det blev inte av!! Man blir alldeles upprymd av alla vackra belysningar och den rätta julstämningen brukar verklig infinna sig då!!!! Får hoppas på nästa år istället……..Ha en trevlig helg!!!!!EvaMarie

 3. Kommentar av Katinka den 14 december, 2010 kl 09:37

  Det låter som en väldigt mysig adventstradition, att gå på Liseberg med sin son. Hoppas ni inte kommer av er nu, utan att det blir av nästa år. Må så gott!

 4. Kommentar av Dorothea - Ett nästintill trillingliv den 11 december, 2010 kl 08:43

  Mysigt!
  Jag har länge velat gå på julmarknaden på Liseberg, men det blir lite krångligt då vi aldrig lyckas befinna oss där nere på juletider. Men någon gång är ju nästan ett måste 🙂

  Ha en härlig lördagskväll. KRAM

 5. Kommentar av Katinka den 14 december, 2010 kl 09:38

  Man blir verkligen bortskämd av att ha så nära till Liseberg. Ett annat ställe som ligger aldleles i närheten och som alla barn älskar, är Universeum. Missa inte det nästa gång ni är i stan, perfekt om vädret är för dåligt för Liseberg.

 6. Kommentar av Dorothea - Ett nästintill trillingliv den 14 december, 2010 kl 09:57

  Det har du helt rätt i. Tack för tipset rara du!

Kommenteringen är stängd.