18 december, Kategori: Okategoriserade

Farmorsbloggen i tidningen.

Idag är reportaget om Farmorsbloggen i Göteborgs-Posten. Jag känner mig både glad och nöjd med vad Journalisten Fredrik har skrivit. Riktigt kul är att han har grävt fram det allra första inlägget från juli 2009. 🙂


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av Argamormor den 18 december, 2010 kl 08:19

  Grattis!
  Läste om dig i Göteborgsposten .Har själv en blogg som jag emmelertid inte ägnar så mycket tid åt.Är egentligen om sanningen ska fram ganska skrämd av detta med internet .Tycker att den yngre generationen ägnar alldeles för mycket tid åt att sitta vid denna apparat istället för att ägna sig åt LIVET som det är med barn och allt!!!!

 2. Kommentar av Katinka den 19 december, 2010 kl 04:12

  Hej arga mormor,
  Jag kan INTE hålla med dig eftersom jag tycker du generaliserar. Dessutom är jag inte alls rädd för Internet, tvärtom. Däremot är jag rädd för vad TV har gjort och gör med oss. Själv har jag valt bort TV helt och hållet. Jag ser med glädje att många unga människor har ett mycket sundare förhållningssätt till TV än vad min generation har, som ofta sitter klistrade framför burken flera timmar varje kväll. Det är verkligen att avstå från det riktiga livet. Lycka till med din blogg, den kommer dina barn att vara glada för i framtiden! 🙂 Skicka gärna länken till din blogg!

 3. Kommentar av Argamormor den 20 december, 2010 kl 09:03

  wwwArgamormor.blogg.se

Kommenteringen är stängd.