26 december, Kategori: Okategoriserade

Kusinkalendrar!

Den julklappside som jag är mest nöjd med är min Kusinkalender. Jag fastnade för en annons som fanns här till höger om bloggen, från Önskefoto.
(Vill påpeka att det är AlltförFöräldrar som använder den platsen på min blogg i utbyte mot att jag får finnas på deras fina site. 🙂  Det är alltså inga annonser som jag kan påverka eller har någon ”nytta” av.)
Kusinkalendern är mitt namn på den fotokalender som jag tänker ge i julklapp till varje barnbarn i fortsättningen. Den ska innehålla bilder och kollage med barnbarnen från året som gått. En slags familjedagbok i sammanfattning.

Nästa år ska jag lägga ner lite arbete på att göra kollage till varje månad, så att det får plats fler bilder.

Den första Kusinkalendern blev väldigt uppskattad. Även om Tiny 11 månader inte fattade poängen så gjorde hennes mamma det!

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.