4 januari, Kategori: Foto

365 bilder nr 7. Eldklot!

Häng inte upp er på numreringen, jag kan helt enkelt inte vänta med att lägga ut den här bilden, fast den egentligen är tänkt för fredag. Alltså bild nr 7 i min årsserie.

Tack vare en vän på Twitter som uppmanade mig att gå ut med kameran och titta på solförmörkelsen kom jag upp ur sängvärmen. Det var mulet och blåsigt, men ibland öppnade sig revor i molnen. Solen syntes för det mesta inte alls. Jag tog över 40 bilder, bara den här blev OK. Och det räcker ju.

Kommentarer

  1. Kommentar av Cissi den 4 januari, 2011 kl 06:42

    Vacker bild! Hmm, eldklot blir något att fundera på… 🙂

  2. Kommentar av Cecilia, Livsstilsdesigner! den 5 januari, 2011 kl 09:58

    Läcker bild! Vad kul med den här utmaningen!

    Ha en skön kväll och missa inte Nyckel 12!

Kommenteringen är stängd.