11 januari, Kategori: Farmor svarar själv

Farmor svarar på frågan nr 128.

Vad betyder arbetet för mig? Först kommer det bara upp väldigt stora ord i mitt huvud. Antagligen för att jag på något sätt måste försvara att jag frivilligt har jobbat alldeles för mycket i mitt liv.  Utan att ha blivit rik.

Men om jag tänker ett varv till, och försöker formulera vad arbetet verkligen betyder i mitt liv? Ja, då betyder det att jag får skapa och vara kreativ. Jag har möjlighet att bestämma själv vad som ska hända. Jag får resa och träffa människor i andra länder. Jag får hela tiden lära mig nya saker. Jag får se en massa. Jag får uppleva att andra människor blir glada av det jag gör.

Jag önskar dig också ett arbete som betyder mer än bara lönen.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.