1 mars, Kategori: Barnbarn

Barnvakt!

Lille Ls mamma behövde barnvakt och ingen var gladare än jag för det.

Jag fick en riktig myskväll med barnbarnet som snart fyller fyra, honom som jag varit så nära från början när vi bodde grannar på ön. Det var jag som körde in hans föräldrar till BB på NÄL när det var dags, och  Lille L har jag bytt blöjor på, matat, tröstat och nattat redan när han var riktigt liten. Sen flyttade de till stan och det blev längre mellan mötena.

På många sätt har det blivit bättre för lille L, han har fler kompisar, föräldrar som trivs med livet och ett dagis som han älskar.

Men jag saknar ofta den där närheten vi hade. Därför är det underbart att få vara på tu man hand sådär, en kväll. Även om det inte händer så mycket mer än att jag blandar kvällschoklad, han ser på TV och sen somnar i soffan med snutten.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.