1 mars, Kategori: Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan nr 142.

Hur ser du ut?

Hur jag ser ut har jag faktiskt väldigt dålig koll på. Min kroppsuppfattning stämmer inte alls varken med verkligheten eller med hur jag ser ut på bild. Ena dagen tycker jag att spegelbilden inte är så tokig alls, nästa dag ryser jag av fasa när jag ser ett foto jag råkat fastna på. Är det jag? Den jättedamen?
På Xtravaganzakursen fick vi i hemläxa att skaffa en målbild och ta med oss till nästa träff. En bild där vi har den vikt som vi skulle vilja ha.
Men det finns väldigt få bilder på mig överhuvud taget, och nästan inga i helfigur. Det är ju alltid jag som hållit i kameran… Kanske för att slippa bli fotad?
Till slut hittade jag en bild från 1976, sommaren innan jag gifte mig, där jag vet att jag vägde 65 kg, alltså 5 kg mindre än min målvikt. Det är en fin bild på en glad och lagom smal Katinka, tagen i en liten hamn på Gotland.
Gissa vad jag har skrivit i bildtexten i fotoalbumet?
Usch vilka bilringar!”
Nu har jag bestämt mig för att starta ett nytt fotoprojekt. Självporträtt ska det heta. Vid 60 års ålder måste jag ju ta reda på hur jag ser ut!


– Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

  1. Kommentar av Mamma L den 1 mars, 2011 kl 10:43

    Kjolen!! Vill HA!! Herregud vilka snygga kläder! Och snygg mamma förstås 😉

Kommenteringen är stängd.