26 mars, Kategori: Farmor svarar själv, Foto

Svar på Farmorsfrågan 149.

Egentligen är det ju inte riktigt bra att se framåt. Man ska leva här och nu, det är mindfulness som gäller idag. Att vara närvarande i nuet.

Men jag älskar att planera, att sätta upp mål och se fram emot saker som ska hända längre fram.

En del berättade jag om i förra inlägget. Det finns några pärlor till som jag kan ta fram och tänka på om det känns trist ibland.

Sommaren i nya båten, den ser jag verkligen fram emot. Utflykten till Legoland med barn och barnbarn.  Bröllopet i Kanada som vi är bjudna på, med flera hundra gäster. Konserten med Benny Andersson och Helen Sjöholm i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Krokstrandsfestivalen i juli, den unika världsmusikfestivalen på gränsen till Norge. Då ska vi lära oss dansa tango Odd och jag, äntligen.

Men det händer underbara saker alldeles snart också. Det hörs på fåglarna när jag går min morgonpromenad.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.