29 mars, Kategori: Foto

Morgonsälar!

De små skären utanför vår brygga kallas rätt och slätt ”böarna”. De är väldigt luriga om man kommer med båt när det är högvatten och inte känner till dem. De borde döpas om till Säleskären. För ett par år sedan tyckte vi det var häftigt när det låg två sälar där och guppade vid lågvatten. Tänk, sälar här inne, hur får de mat? Inte finns det nån fisk här?

Nu är två sälar ingenting. Igår morse när jag gick promenad med Sigge låg det sju sälar på skären! Jag fick bara med tre av dem på samma bild tyvärr.

Farmorsfrågan igår frös tyvärr inne. Jag hade en fråga på lut, men den får vänta tills på torsdag.  🙂

Kommentarer

  1. Kommentar av Anita den 29 mars, 2011 kl 09:19

    Åhhh, vad fint!

  2. Kommentar av Freedomtravel den 29 mars, 2011 kl 09:51

    Fina! En gång krockade jag nästan med en säl på stranden i Tylösand i oktober. Det var en enorm säl och han låg bakom en sanddyn så jag såg honom inte förrän jag var en halvmeter ifrån. Jag tror att vi blev lika rädda båda två…

  3. Kommentar av Gunilla HL den 30 mars, 2011 kl 12:26

    Fin bild. Otrolig skärpa!

Kommenteringen är stängd.