12 april, Kategori: Okategoriserade

LURAD av Postkodlotteriet!

Nu är jag riktigt, riktigt förbannad. Farmorsförbannad!

Motvilligt har jag accepterat att Odd köpt lotter i Postkodlotteriet, eftersom jag inte gillar lotterier. Men jag har gått med på just Postkodlotteriet, eftersom de skänker en massa pengar till WWF där Odd har varit styrelseledamot och fortfarande är engagerad.

Men nu går Fan på torra land! Läs här vad Calle Schulman skriver i sin blogg, om hur Postkodlotteriet stoppar andra, ”konkurrerande” organisationer från att ta emot gåvor.

Aftonbladet skriver också på förstasidan i sin nätupplaga om det här. Det blåser upp till mediestorm, bra!

Jag blev inte bara arg, utan även ledsen när jag läste listan över organisationer som skrivit på Postkodlotteriets avtal  där de avsäger sig rätten att ta emot pengar från andra organisationer. På den listan står t e x Sjöräddningssällskapet. Och Läkare utan Gränser! Hur är det möjligt? 

Just nu debatteras det friskt på Twitter och bland annat sägs det att PAF, som Calle Shulman bloggar för, är lika stora syndare själva.

Jag bara hoppas att debatten öppnar dörrar och fönster och släpper in ljus och luft i dessa unkna rum.

Kommentarer

  1. Kommentar av Emelie den 15 april, 2011 kl 12:03

    Hade inte hört ett knyst om detta 🙁 Vi som köper 2 lotter varje måmnad 🙁 Fy vad ledsen jag blir! Tacka veta jag UNICEF där vet jag vart mina pengar kommer!

Kommenteringen är stängd.