13 april, Kategori: Okategoriserade

Tack för idag.

Idag har varit en bra dag.

Jag har varit i Göteborg och fotograferat fem underbart vackra människor som ställer upp på vara med i LifeStones annonser under sommaren och hösten. Inga professionella fotomodeller, men himmel så snygga ändå. Det kändes som ett sorts eldprov – orkar jag verkligen detta? Dels all utrustning som måste bäras upp fem trappor till lägenheten i Haga jag lånat som atelje. Dels fem okända, ovana människor som jag måste få att känna sig trygga och avslappnade framför kameran.

Men det funkade perfekt. Mycket tack vare mamma L som servade med fika och barnpassning, puder och läppglans. Tiny tyckte att ateljen med alla sladdar, lampor och stativ var en otroligt spännande lekplats, men inga katastrofer inträffade. Och bilderna blev bara SÅ bra! 🙂

Sen bära ner all utrustning igen, en snabb sallad för mig själv i Haga, och så en alldeles speciell belöning på hemvägen på JC  i Stenungsund. Mina första par jeans på åratal. Replay, storlek 30/32!

Och när jag kom hem hade den 50-åriga gamla bladkaktusen i uterummet slagit ut.

Kommentarer

 1. Kommentar av Carolina den 13 april, 2011 kl 10:25

  Tack för idag, det var jättetrevligt! <3 Kram Carolina

 2. Kommentar av Katinka den 14 april, 2011 kl 12:46

  Nöjet var på min sida! 🙂

 3. Kommentar av Christina den 14 april, 2011 kl 09:41

  Gratulerar till att du kom i stl 30/32! Jag är mkt imponerad. Själv kommer jag i nuläget i 33/32. Du är en förebild för mig! 🙂

 4. Kommentar av Katinka den 14 april, 2011 kl 12:49

  Bra att du skrev ”i nuläget”. Se det du har klarat, inte det som är kvar. Jag hittade min viktkurva i morse. Den börjar på 94 kg i september -09. Står still runt 84 mellan april 2010 och januari 2011. Nu är jag nere på 71.

 5. Kommentar av Maria den 14 april, 2011 kl 05:25

  Vilken super mysig blogg!
  Hit in kommer jag att titta fler gånger:-)
  Fina bilder från Kroatien.
  Vi brukar åka dit under sommaren, mannen min har lite släkt kvar i Kroatien. Ett underbart land!

 6. Kommentar av Katinka den 14 april, 2011 kl 09:50

  Gissa om jag håller med dig. Vilket privilegium att komma dit och ha släktband, inte bara vara vanlig turist. Avundsjuk! 😉

Kommenteringen är stängd.