17 april, Kategori: Okategoriserade

Sista mässdagen.

På väg till ännu en lång mässdag på Baby & Barn i Göteborg, och det känns så roligt! Mässor brukar vara kul, men framför allt väldigt, väldigt jobbiga om man själv är utställare. Men att vara med på ett hörn i Allt för Föräldrars monter är ett rent nöje. 🙂
Igår hann jag t o m shoppa till lille L, som kompensation för födelsedagspresenterna jag köpte i Kroatien och som var ett helt år för stora. Jättefräcka Diesel jeans och Converse skor som han inte kan använda på ett helt år! (Jag måste nog påpeka att det är bara jag i hela familjen som tycker det är kul med märkeskläder till barnbarnen. Mina barn med familjer köper helst kläder på Tradera och Blocket. :-S )
Så här såg i alla fall lille L ut i kläderna jag köpte från Nova Star!


Starstruck! 🙂

Kommentarer

  1. Kommentar av Madde-Mamma till tre den 17 april, 2011 kl 11:23

    Så fint 🙂

  2. Kommentar av Dorothea - Ett nästintill trillingliv den 18 april, 2011 kl 05:04

    Åh han blev ju så fin!!!
    TACK för svaret på min kommentar. Du är så rar.
    Jag hoppas vi ses snart igen. Stor kram

Kommenteringen är stängd.