18 april, Kategori: Okategoriserade

Nödlösning.

Vissa av er kanske kommer ihåg att jag är fototokig? Det finns två saker jag absolut inte kan missa, de är näst intill heliga:

1. Att publicera en bild om dagen i fotoutmaningen 365 foton 2011. Där får man välja fritt bland en lista på 365 olika bildtema.

2. Att vara med i veckans fotoutmaning FotoSöndag. Ett tema publiceras på tisdag och redovisas på söndag i en grupp på Flickr.

Igår när jag kom hem från Baby&Barnmässan i Göteborg var det verkligen fotokris i dubbel bemärkelse. Jag låg efter tre bilder 365 foton och hade inte en susning vad jag skulle fotografera på veckans tema ”smal” till Fotosöndag. 

”Smal” blir ”thin” på engelska. En låt dök upp i huvudet: ”There´s a thin line between love and hate” med Annie Lennox, en stor favorit.

Längst in i min garderob hittade jag den här. Jag minns inte ens när jag köpte den, den har alltid varit för liten, är aldrig använd. Nu passar den!

Men frågan är om jag har lust att använda den? Kanske kan den vara snygg till jeans, under en fin blus? Utan strumpeband då.. 😉

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.