28 april, Kategori: Foto, Okategoriserade

Toppenbilder.

Den här bilden tog jag till förra veckans tema på FotoSöndag som var ”Rund”. Det är lilla A som gör en chokladboll av sand på Påskafton.

Round. Almost.

Nu har den gått upp på Flickrs egen topp 500 lista Explore, vilket är väldigt fint och hedrande! 🙂 Hittills under ett år har jag lyckats få med 7 st bilder där. Här kommer de andra. Alla har varit bidrag till FotoSöndag. Det är omöjligt att förutsäga vilken bild som ska lyckas nå Explore, det beror inte på antalet visningar eller kommentarer utan på någon hemlig urvalsprincip på Flickr. Det gör att man som fotoamatör med få beundrare och litet nätverk har lika stor chans som de etablera fotograferna med egna ”fanclubbar” och massor av kontakter. Förutom att de är mycket skickligare förstås! 😉

Tears on my window. (Explored)

Windmills in sunset. (Explored)

Fence in water. (Explored #117)

Wedding beauties. (Explore)

Morning promise. (Explored.)

Save my soul. (Explored)

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.