4 maj, Kategori: Okategoriserade

En dag efter.

Jag behöver en dag till för att hinna med! I helgen är det MammaGala i Stockholm, jag reser med tåg från Uddevalla redan tidigt på fredag morgon. LifeStone är sponsor och jag ska ha med mig en massa saker. Inget är packat, även om allt står framme i prydliga högar.

Problemet är att jag är i Göteborg hela dagen imorgon. Först måste jag till tryckeriet för att godkänna provtryck av nya broschyren, sen måste jag hitta en galaklänning att ha på mig på festen, sen har jag lovat hämta lille L efter dagis för att hans mamma har ett viktigt möte på kvällen. Jag kommer att hinna hem lagom till färjan 23.30. Då måste jag alltså packa.

Om jag inte hade dröjt mig kvar så länge i hagen hos lammen hade jag inte varit så stressad nu.

Men det var en sån ljuvlig kväll.

Bild nr 124/365 foton 365. Tema: Nyfiken

Kommentarer

 1. Kommentar av marianne den 5 maj, 2011 kl 09:38

  Usch vad stressigt det låter! Hoppas att du kan få hjälp med att packa!
  Trots det förstår jag prioriteringen. Hur skall man kunna motstå små vackra lamm och deras härliga mammor en skön vår kväll?
  Det mesta brukar ordna sig! Kolla klänningar på nätet så slipper du springa runt!
  Kramar från marianne

 2. Kommentar av Katinka den 5 maj, 2011 kl 11:15

  Vilken gullig och omtänksam kommentar! Jag lyckades boka om min tågbiljett till kl 15.00 på fredag, vilket ger mig gott om tid. Kram och god natt.

Kommenteringen är stängd.