5 maj, Kategori: Okategoriserade

Lunch på stan

Ibland behövs det så ytterst lite för att man ska bli riktigt glad. Stressad och hungrig gick jag in på Saluhallen Briggen på 3e Långgatan i Göteborg, beredd på det vanliga utbudet av halvtaskig lunchmat där hälften består av sånt som jag inte äter. Pasta, panerade köttbitar, såser, pajer, potatis osv. Jag laddade upp för att vara besvärlig som vanligt. Och så hittar jag en fantastisk liten salladsbar ”Salladsbaren Briggen” där man kan välja mellan flera olika GI-tallrikar och 2 olika Xtravaganzatallrikar med tonfisk, lax eller kyckling. Himmel vilken lättnad, 75:- kändes som rena fyndet.

Foto nr 125/365 foton 2011. Eget tema: Nyttig
– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av Marie den 5 maj, 2011 kl 08:23

  Hej!
  En av mina döttrar (jag och min man har fem stycken!) ville att jag skulle följa med på mammagalan.
  Kände mig tveksam ett tag, men när jag såg i gästlistan att en farmor skulle vara där så bestämde jag mig för att följa med.
  Så…vi syns på lördag!

 2. Kommentar av Katinka den 5 maj, 2011 kl 11:11

  Så roligt! Då ses vi där! Det är jag med guldlametightsen…;-)

Kommenteringen är stängd.