7 maj, Kategori: Okategoriserade

Kvällen innan Mammagalan.

Rummet på Radisson Blu Royal Park i Solna är ett av de finaste jag bott i. Högst upp på 7e våningen, med utsikt mot vattnet.

Hungrig och lätt sjösjuk efter tågresan letade jag mig fram till restaurangen, där stämningen redan var hög och glad med flera sällskap av mammablogare vid olika bord. Det är alltid liiite jobbigt att komma ensam och sist, tycker i alla fall jag, särskilt när man inte känner de andra särskilt väl. Men bloggkompisen Sofie (FruSofie) reste sig snabbt upp från bordet i restaurangen och viftade åt mig, och sen var det lätt. Det skiljer ju sådär 35 år i ålder mellan mig och de flesta mammabloggarna. Men det glömde jag snabbt, vadå, jag minns mina förlossningar som igår! 😉
En underbar Ceasar sallad och en spexande Emelie gjorde att humöret snart var på topp.


Här kommer det att krylla av mammabloggare imorgon. 180 personer hörde jag någon säga. Är det möjligt? Fast den här vackra spegelgången är bara en av alla lokaler som MammaGalan disponerar på hotellet. Hoppas det är här jag får visa upp LifeStones olika produkter imorgon. Så vackert, och vilket ljus!


Nu ska jag bara kolla hur barnen har det (på Facebook) och sen lyssna på mitt avslappningsband i sängen. Slutar ofelbart med att jag somnar och sen vaknar mitt i natten för att hörlurarna är obekväma. 🙂

– Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

  1. Kommentar av Emelie den 8 maj, 2011 kl 05:02

    Jag är så glad över att jag fick träffa dig igen denna helgen!
    Du är en pärla!
    Puss och Kram

Kommenteringen är stängd.