8 maj, Kategori: Okategoriserade

MammaGalan – allt jag önskar att jag hade sagt.

På väg hem med X2000 efter MammaGalan. Kan man säga annat än att den som vann kategorin ”Bästa Mammabloggare” verkligen är kvalificerad – 10 barn!! (länken kommer när jag är hemma vid datorn igen.) Någon vid mitt frukostbord trodde att det t o m hunnit bli 11 barn sen bloggen startade. Hur hinner hon blogga undrar jag? Jag som hade fullt upp med 4 barn!
Huvudet är fullt av tankar efter gårdagen. Jag känner förundran och rörelse. Så många unga mammor som tar risken att dela sina tankar och sin vardag helt öppet på nätet. Det måste ju betyda att det är värt priset, man får tillbaka det man ger, och mer till.
Det känns så hoppfullt att få vara med om detta. Hela MammaGalan präglades av samhörighet och glädje. Och ett slags systerskap. Om 180 kvinnor med helt olika bakgrunder och värderingar kan ha en så trevlig kväll tillsammans så måste det väl finnas hopp om en bättre värld också?
Det grämer mig att jag inte sa någonting alls i den här stilen när jag hade chansen igår, som sponsor med mikrofonen i handen.
Hoppas vi ses allihop nästa år igen, gärna dubbelt så många! 🙂


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av Evelina den 8 maj, 2011 kl 01:06

  Nästa år SKA jag vara med!! 🙂

 2. Kommentar av Sanna den 8 maj, 2011 kl 01:35

  Nästa år hoppas jag komma dit.

  Kram Sanna

 3. Kommentar av Fnulan den 8 maj, 2011 kl 07:05

  Hej finaste farmorbloggare!

  Jag letade efter dig idag för att säga hejdå och tacka för den fina gåvan man fick igår. Ska testa på Mira en lugnare dag.
  Det var en ära att få träffa fina dig och hoppas att vi ses nästa år!

  Kram på dig!!

 4. Kommentar av Katinka den 8 maj, 2011 kl 09:32

  Klart vi ses nästa år, ingenting kan i alla fall hindra mig från att komma. Hör av dig om det strular med avtrycken! 🙂

 5. Kommentar av Fnulan den 8 maj, 2011 kl 11:26

  Låter fantastiskt!!!!!
  Kramen

 6. Kommentar av Emelie den 8 maj, 2011 kl 08:58

  Åh Katinka vad fint du har skrivit!
  Du är så go.

  Ja visst undrar man hur fasen man bloggar med 10 snart 11 barn :-O
  Kram

Kommenteringen är stängd.