9 maj, Kategori: Okategoriserade

MammaGalan och jag.

Just nu sitter jag på ett hotell i Kalmar och längtar lite efter mitt arbetsrum hemma – eller rättare sagt, efter mina bildservrar. Men det är tur att jag inte har dem här, för då skulle Odd bli rätt sur. Vi har ju rest iväg bl a  för att fira min 61-årsdag imorgon. Jag får snika åt mig några minuter nu när han rastar hunden, för att lägga ut några snabba bilder från MammaGalan, bilder som jag själv är med på (bara för att du frågade, Emelie! 😉 )

Ikväll har vi grillat på store J:s balkong. Oxfile och scampi och halloumi, så magen står i fyra hörn. Vi skulle egentligen ha gått ut på restaurang, men J föreslog sin balkong istället. Och det har varit en fullpoängarkväll med sol och värme. Och vi hörde göken!

 Tänk att vår lille sladdis är så vuxen att han har bytt från sin lilla studentlya till en riktig lägenhet för att ”jag måste ha ett riktigt kök, morsan,med riktig spis och frys.” Snart har han klarat alla tentor som han måste ha för att bli 2e maskinist.

Kommentarer

 1. Kommentar av Evelina den 10 maj, 2011 kl 07:10

  Vad vackra ni är!!

  STORT GRATTIS på din födelsedag!!

  Kramar

 2. Kommentar av Nina - Glamourmamman den 10 maj, 2011 kl 08:43

  Tack för sällskapet vid bordet i lördags – du verkar vara en härlig person 🙂

  Kram Nina

 3. Kommentar av Emelie den 14 maj, 2011 kl 07:41

  Se där ja! Visste att det hade blivit massor med fina kort på dig!
  KRAM

Kommenteringen är stängd.