31 maj, Kategori: Okategoriserade

Svar på Farmorsfrågan nr 162.

Imorgon vid 12-tiden när jag sitter på planet på väg till Paris kommer jag att vara totalt avkopplad. Kolugn. Ryggsäcken med kamera, Ipad och det viktigaste har jag med mig, plus väskan på bilden. Tillräckligt med pengar på kortet, växlar till mig Euro på mellanlandningen i Köpenhamn. Jag har bara varit i Paris en gång förut. Flera har undrat om jag inte är nervös att resa själv.
Men att resa såhär är underbart, den ultimata avkopplingen. Saker och ting får ta den tid det tar. Hur man tar sig från flygplatsen till hotellet? Inte vet jag, men förmodligen går det en flygbuss.
Den enda tiden jag behöver passa är när fotokursen börjar på fredag morgon. Torsdagen ska jag ägna åt att orientera mig. Aftonbladet skrev en reseguide om systemet med Paris kommunala hyrcyklar, jag har skrivit ut den och packat cykelhjälmen.


151/365 foton 2011. Tema: I min väska
Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

 1. Kommentar av marianne den 1 juni, 2011 kl 09:20

  Oh vad kul det låter! Och inspirerande! Min man vill inte resa och jag är så sugen. Har ingen erfarenhet av att resa själv men tänker göra ett försök. Det skall bli roligt att läsa om dina erfarenheter. Ha det så kul på resan!

 2. Kommentar av Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset den 1 juni, 2011 kl 09:59

  Tack vackra!

  Känns verkligen som en superbelöning, perfekt till sommaren, sonens födelsedag och allt. 🙂

  Hoppas du får en fin dag!
  Krama

 3. Kommentar av Piglet den 1 juni, 2011 kl 11:38

  Åh, Paris! Nu blir jag allt lite avundsjuk 🙂 Härlig stad, tycker jag fastän jag inte ens gillar storstäder egentligen …

  Från flygplatsen skulle jag nog rekommendera att ta tåget! Mycket smidigt!

 4. Kommentar av Dorothea - Ett nästintill trillingliv den 1 juni, 2011 kl 05:21

  Tack för att din underbara blogg finnas. Min energi ligger på botten av allas botten -helt slut efter flytt och allt därtill. När jag går in här fylls jag alltid på¨av så positiv energi. Tack Katinka!
  & ha det underbart i Paris <3

Kommenteringen är stängd.