6 juni, Kategori: Farmorsfrågan, Resor

Farmorsfrågan nr 163

Vilka tre städer (utom din egen) gillar du bäst?

– Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

 1. Kommentar av Annah - Livet som tvåbarnsmamma den 7 juni, 2011 kl 09:14

  Hejsan!

  Måste bara tacka så jättemycket för presentkortet jag fick för att jag vann min kategori på galan. Så nu får denna mamman ta och lägga några kronor mindre på barnkläder och istället spara till ett efterlängtat smycke 😀

  Tusen tack igen!!

  Mvh Annah

 2. Kommentar av Katinka den 7 juni, 2011 kl 10:03

  Så glad jag blir! 🙂 Tack för att du hör av dig! Du får snart (betyder kanske om några veckor 😉 ) ett mail från mig, för jag vill gärna länka till din blogg. Kramar Katinka

 3. Kommentar av Anna-Lena den 14 juni, 2011 kl 01:32

  Kalmar, Stockholm och London! Vackra fartiga städer med tillgång till ALLT!?.. 🙂 Kultur, natur(underbara parker iaf… 😉 uteliv, shopping… Och så är de vackra oxå… fina parker, gamla vackra byggnader, vatten… 🙂

Kommenteringen är stängd.