14 juni, Kategori: Resor

Montreal!

Första dagen här handlar om att ta det lugnt och vänja sig vid tidsomställningen. Jag känner tydligt att 6 timmar fattas mig, men Tiny är lika glad och sprallig som vanligt. Lite dålig i magen bara efter den ovanliga menyn igår. Salta flygbolagskex och en hel chokladkaka plus lite amning då och då ger inga roliga blöjbyten idag.
Vi går en lååång promenad med sulkyn och bekantar oss med Montreals centrala delar. Tar en fika här, lunch där och en smoothie på ett tredje ställe. Montreal är grönt, vänligt, småskaligt och vackert, med låga hus och massor av små butiker.
Jag njuter av att fönstershoppa med mamma L, vi gillar ofta samma saker och hon lockar mig att köpa ett brett armband som jag nog inte sett utan henne. Man får dessutom mycket för pengarna här, jag får passa mig och hålla igen!

Mangosmoothie är mums!

Tiny vill också springa!

Rumpan bar i parken, det är toppen!

Shoppingfynd dag 1. Nr 164/365 foton 2011. Tema: Armband

– Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.