15 juni, Kategori: Farmor svarar själv, Foto, Resor

Svar på Farmorsfrågan nr 163.

Rom, Hanoi och Lysekil. Efter mycket funderande fram och tillbaka har jag bestämt mig för vad jag ska svara på frågan: ”Vilka 3 städer (utom din egen) gillar du bäst?”
Det skulle ta alldeles för lång tid att motivera varför. Men kameran är en viktig anledning förstås. Lysekil blir jag aldrig trött på, och det gäller alla årstider. Rom och Hanoi drömmer jag om att resa tillbaka till. Nästa gång vill jag stanna länge, fotografera utan tidspress och vandra vart jag vill alla tider på dygnet.
Städer är som människor, unika och individuella. Montreal hittills känns som en korsning av Kalmar och New York. Vänligt och mysigt men med mörka, farliga djup. Kreativt och mångkulturellt men inte utan offrade själar.


Häftigaste graffiti jag sett. Överallt.


Allt ser lite annorlunda ut. Husen, klädstilar, heminredning och lekplatser. USA har man sett på film och i bild sen barnsben. Kanada känns som en helt annan bild. Åtminstone hittills, dag två. 😉


På lördag kommer 267 gäster på hans bröllop. Idag bakar han chokladtårtor.
Nr 162/365 foton 2011. Tema: Upptagen.
– Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.