19 juni, Kategori: Okategoriserade

Heldagsbröllop i Montreal.

Tillbaka på hotellet, utmattad efter en hel dags bröllopsfest. Kameran är förstås full med bilder, men eftersom jag bara har min IPad med mig blir det bara några få smakprov nu. Det var ett grekiskt/ortodoxt bröllop med nästan 300 gäster från Eritrea, Grekland, Kanada och Sverige. Och med enbart hemlagad mat! Mamma Ls svåger Binyam från Eritrea gifte sig med Anastasia från Grekland. Så nu är vår storfamilj ännu mer mångkulturell 🙂
Tiny har varit en ängel hela dagen.


Tänk att få bära kudden med ringarna hela vägen fram till prästen!

– Posted using BlogPress from my iPad

Kommentarer

  1. Kommentar av Dorothea - Ett nästintill trillingliv den 20 juni, 2011 kl 09:24

    Åh vad stolt han ska vara! Ringbäraren him self!
    Tack för att du lämnar dina rara spår hos mig Katinka & ja, jag hoppas vi ses snart igen!
    Stor kram

Kommenteringen är stängd.