10 juli, Kategori: Barnbarn

Sommarpaus.

Imorgon börjar jag jobba igen. Det gör ingen annan i huset, och mamma A med familj bor kvar lite till. Så sommaren är inte slut. Den bara pausar några timmar om dagen.

Jag ser faktiskt fram emot att ta tag i arbetet igen och växla roll från mormor till arbetskamrat. Om jag börjar jobba riktigt tidigt imorgon bitti hinner jag följa med de andra ut på sjön också. Det brukar vara lagom att ge sig av efter lunch. Då kan tjejerna vara på stranden och bada och fiska krabbor på förmiddagen om vädret är fint.

Lilla Mini älskar sin kvällsgröt och smaskar glupskt och belåtet i sig så mycket hon får. I början var det ilska och gråt varenda gång, men sen lärde hon sig tekniken att äta från skeden. Hon kommer nog att bli precis som sin syster lilla A, som älskade mat och att äta. Det var då det. Nu petar hon i maten, äter inte det och inte detta. Idag till exempel blev det två mosade potatisar med smör till middag, när vi andra åt nyfångad stekt makrill. 

Mini har en oemotståndlig grop i vänstra kinden som kommer fram när hon är riktigt glad. Hoppas hon får behålla den. Man kan inte låta bli att försöka få henne på gott humör bara för att få se den. Det måste vara en otrolig tillgång när hon blir vuxen!

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.