11 juli, Kategori: Barnbarn

Göksäter is da shit…!

Sedan lilla S förra sommaren var med mig på Göksäter, Orusts Ullared, har hon tjatat hål i huvet (som vi säger här på landet) på sina föräldrar om att få åka dit ”på riktigt”. Dvs inte göra som vi vanliga orustebor, sticka in huvudet då och då för att se om det finns nåt användbart (det gör det alltid). Nej, stanna i timtal och verkligen utforska alla de tusentals kvadratmetrarna shoppingglädje. Idag var det dags. Mamma A och P offrade hela två timmar på Göken tillsammans med tjejerna.

Det bästa med att åka dit är överraskningseffekten. Det är faktiskt som på julafton. Man vet aaaldrig vad man hittar på Göken. Jag har kommit därifrån med en chokladfontän, långt innan chokladfontäner var stapelvara på varje Bauhaus och Clas Ohlson. Man kan hitta jättesnygga utekök i senaste design, avancerade massagefåtöljer och urfula pyjamaser i endast storlek 38. Allt till löjligt låga priser.

Kolla vad tjejerna kom hem med. Bland annat.

 Posera är det roligaste som finns, och fotografen tackar förstås och tar emot. Nedanstående bild tycker jag är så typisk för 11-åringen – den tjusiga, och 7-åringen – den spralliga. 🙂

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.