12 juli, Kategori: Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan nr 165.

Vad ser jag fram emot denna veckan? Jag ser faktiskt väldigt mycket fram emot att börja jobba igen. Tjöta och skratta med tjejerna, få gå in i min yrkesroll och ta tag i en massa nya projekt som ligger och väntar. 

Fast det dröjer tyvärr flera veckor innan jag kan ägna mig helt åt mina egna projekt. De närmaste två veckorna gäller det att försöka hålla undan det värsta från S´s bord, hon som ansvarar för bl a ordermottagning och kundservice. Även om vi har förberett länge för halvfart under semesterperioden, och är vana sedan tidigare år, så blir det ändå ofta ett h…e för den stackare som ska vikariera för S. Aldrig händer så mycket konstiga saker som då. Paket hamnar i Tjottahejti, betalningar kommer in på fel konton, fakturor går till inkasso av misstag. Jag blir gråhårig bara jag tänker på det. Så jag gör inte det, utan tar en dag i taget och förlitar mig på S´s fantastiska manualer. Jag kommer att klara detta också. 😉 

Och så ser jag fram emot att plocka färdigt alla bigarråer från vårt körsbärsträd. Det är halvdött sedan vi flyttade på det för fem år sedan, och en honungsros har fått klättra upp i kronan. Men det ger underbart goda bigarråer i massor varje juli. 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.