9 januari, Kategori: Foto, Okategoriserade

Boken om Farmorsbloggen har kommit!

Idag kom ett väldigt spännande paket med posten, nämligen den första delen av Farmorsbloggen som bok! Den rymmer alla inlägg och bilder från julen 2010 till och med juni 2011. Jag beställde den från Blurb, och det var en hel del pyssel. Men det var det värt! Det  blev 106 sidor av de där sex månaderna. Sammanlagt kommer jag att ha fem sådana här böcker i bokhyllan när jag är klar med de 2,5 år jag har bloggat hittills. I fortsättningen tänker jag göra en sån här bok varje halvår, inte vänta så länge tills det blir så mycket jobb att ställa samman inläggen. En bok kostar runt 45 USD  – få se vad blir det… ca 300 kronor. 

Redan nu, när jag bläddrar och läser bara i den här boken som är skriven för mindre än ett år sedan, märker jag hur både bloggen och jag själv förändrats. Och hur mycket som har inte hänt i familjen sen bloggen startade 2009. Två nya barnbarn har till exempel fötts.


Nr 9/365+1 foton 2012. Tema: Arrangerade.

Sådana här kollage gör jag busenkelt direkt i min Iphone med appen Photogene2.

Kommentarer

 1. Kommentar av Piglet den 9 januari, 2012 kl 06:50

  Den ser alldeles underbar ut! Vad sugen jag blir 🙂 Får väl se om jag kommer åstad någon gång … men det hoppas jag!!

  Farmorsbloggen är väl värd sin egen bok, tycker jag!

 2. Pingback av Snö! | den 9 januari, 2012 kl 08:21

  […] … Katinka på Farmorsbloggen har gjort något coolt! Hon har gjort en bok av sin blogg! Det verkar hur coolt som helst! Vill också! Får nog ta och kika på det! Inte för att min […]

 3. Kommentar av Katinka den 9 januari, 2012 kl 09:02

  Tack! 🙂 Vet du förresten att jag älskar Nasse i Nalle Puh? Nej det kan du ju inte veta…

Kommenteringen är stängd.