13 januari, Kategori: Resor

På väg till Las Palmas. Igen.

Imorgon kväll är jag tillbaka på mitt lilla guesthouse i Las Palmas. Den här gången har jag bokat rum 202 på 7 Soles Calle de Naval i hela två veckor. Planen är att jobba, skriva och koppla av. Odd är med mig första veckan. 

Mina förväntningar är skyhöga. Tidigt på morgonen vill jag jogga längs stranden som är ca 4 km en väg. (Han har köpt nya träningsskor bara för den sakens skull 🙂 ) Sen köper vi yoghurt och frukt i supermercadon och äter frukost på någon av strandpromenadens bänkar, med utsikt över stranden. Sen svarar jag på mail och sköter mitt jobb och skriver på min roman fram till 13.00. Under tiden rekar Odd i Las Palmas, hittar hyrbil, kollar fina utflyktsmål och följer sina infall. Sen äter vi och slappar på stranden. 

På eftermiddagen ser vi oss omkring på landsbygden med hyrbil. Kanske hittar vi en liten by med mysigt alternativt boende. Mitt enda krav är att det måste finnas internet. Jag ska skippa facebook, som stjäl för mycket tid,  men vill hålla igång bloggen som alltmer övertar rollen som dagbok.

På kvällen har jag ett skrivpass igen på några timmar. Sen promenerar vi och äter middag, kanske på någon restaurang som han har hittat. Eller också letar vi reda på någon tillsammans. 

Det ska bli intressant att se hur verkligheten stämmer med mina drömmar. Kanske blir någon av oss liggande i influensan på rummet hela veckan som straff för mina högtflygande planer… Nej. jag tror ju inte på den sortens straff.

Det är underbart att resa ensam och upptäcka en ny stad. Men det är faktiskt ännu roligare att resa ihop. 

Kommentarer

 1. Kommentar av Mrs Moet den 13 januari, 2012 kl 11:47

  Låter som härliga planer Katinka. Ta hnd om er och njut av tiden.

  Kram kram

 2. Kommentar av Katinka den 14 januari, 2012 kl 12:24

  Tack, detsamma till dig. Kram

 3. Kommentar av Maria den 14 januari, 2012 kl 04:18

  Det är verkligen viktigt med ordning och reda.
  Fina tolkningar av teman.

Kommenteringen är stängd.