15 januari, Kategori: Okategoriserade

Sol och blåst i Las Palmas.

Klockan är 19.15 och vi är tidiga middagsgäster på en mysig italiensk restaurang i kanten av den långa strandpromenaden i Las Palmas. Det blåser rejält, så trots +22C och sol på dagen så är det inte riktigt sommarvarmt. Odd har (naturligtvis) varit uppe på högsta toppen och träffat norska skärmflygare medan jag har skrivit. 2000 ord om dagen är målet.
Jag har med mig några böcker också. ”Jag minns att jag sprang” av Ron McLarty och ”Små citroner gula” av Kajsa Ingemarsson. Läsupplevelserna kan liknas vid oxfilé jämfört med Bullens pilsnerkorv. Det värsta är mindrevärdeskänslorna som kommer krypande när jag äter pilsnerkorven. ”Gör det bättre själv då”.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.