19 januari, Kategori: Okategoriserade

Sprattus sprattus à la Canaria

Dagens middag. Små stekta sardiner. Jättegoda. Man äter dem hela, allt utom stjärtfenan.
Idag har det varit mest mulet men ändå ganska mycket sol. Mitt på dagen har vi slappat på stranden några timmar, jag har fotat vågsurfare. Min roman växer med ca 2000 ord om dagen. Odd har varit hos doktorn och fått en spruta med cortison och voltaren. Varpå han genast kände sig så frisk att han bokade en bergsvandring på fredag, 5 timmar. Han ska ha en spruta om dagen för sitt överansträngda ledband. Jag har bestämt mig för att bara jogga varannan dag för att undvika samma åkomma.
Imorgon ska jag förresten ta mig i kragen och hitta på en Farmorsfråga.

Nr 16/365+1 foton 2012. Tema: Lunch


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.