21 januari, Kategori: Okategoriserade

Själv igen.

Odd har åkt hem och jag kan göra precis som jag vill dvs ägna mig bara åt att jogga, skriva, filosofera. Och fotografera. Men det känns ändå trist och lite ensamt nu. Får ta mig i kragen! Idag och imorgon har Ann Ljungberg ordnat skrivhelg online som jag anmält mig till. Första uppgiften handlade om gestaltning.
Att beskriva hur en person känner genom ”show don’t tell”. Alltså inte skriva ”hon blev förtvivlad” utan beskriva hur hennes förtvivlan yttrade sig. Svårt!
Klockan 14 tog jag en paus och gick bort till surfarstranden som Odd hittade, bortanför Las Canteras. Där är nästan bara lokalbefolkning, familjer och glada hundar ( som inte får vara på Las Canteras). Jag fotade surfare och njöt i solen. Odd ringde och berättade att han kommit hem till snöstorm. Usch.


Två saker till att skriva upp på listan Packning Las Palmas: filter, kamerastativ. Hur kunde jag glömma?

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.