24 januari, Kategori: Okategoriserade

Farmorsfrågan nr 207. Hur peppar du dig själv idag?


Nr 23/365+1 foton 2012. Tema: Numrerad.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av Ulla Olofsson den 25 januari, 2012 kl 06:27

    Jag är vettskrämd för att köra på hala småvägar men igår, den 24 januari, satte jag mig över rädslan och körde iväg på smala vintervägar och det gick jättebra. Eftersom jag kör sakta stannade jag och släppte förbi bakomliggande bilar. Peppad av denna framgång skall jag ge mig iväg på fler utflykter för att jaga skräcken på flykten. Man skall ta tjuren vid hornen, eller hur?

  2. Kommentar av Katinka den 25 januari, 2012 kl 09:06

    Åh, vad du är tuff! Att göra saker som man inte vågar egentligen, det är verkligen både modigt och utvecklande. Grattis! 🙂

Kommenteringen är stängd.