2 februari, Kategori: Okategoriserade

En förlorad dag?

Idag har jag inte joggat, inte ens promenerat, inte skrivit, inte gjort någonting meningsfullt över huvud taget. Bara jobbat med en totalt hjärndöd arbetsuppgift som ”måste” göras. Hela tiden kände jag hur jag kokade inombords. Jag har ju lovat mig själv att inte kasta bort dyrbar livstid på meningslösa saker som jag inte vill göra.
Men det var sista gången, det är en sak som är säker. Den här gången tänkte jag inte efter innan det var för sent.
EN rolig sak har jag i alla fall gjort. Skypat med Mini i över en halvtimme. 🙂 Hon pratar lika självklart med mig via datorn som i verkligheten. Och imorgon ska jag hämta lille L på dagis redan kl 13. Sen ska vi hälsa på mamma och därefter fortsätta hem till Flatön, han ska sova över.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.