5 februari, Kategori: Okategoriserade

Söndagsfarmor.

Lille L och hans pappa har just rest hem. Som vanligt blev det bråttom på slutet, för att passa färjan utan att behöva köra för fort. Så färdkosten med vindruvor och överblivet lördagsgodis glömdes kvar i hallen. 🙁


Det har varit en fin helg, jag känner att jag har tagit igen lite farmortid som jag låg efter med.
Lille L och jag har varit ute en stund och åkt pulka och han hjälpte mig att såga brasved. Han hämtade från vedstapeln och jag sågade. Sen tippade vi veden in genom källarfönstret.
Det är numera nästan omöjligt att få några bra bilder på honom, för han gör miner så fort kameran kommer fram. Men det är ju också lite kul. 😉


För övrigt har jag letat bilder i mina gamla fototidningar och M-Magasin och fotat med mobilen. Det ska bli ett persongalleri till min roman. Jag vill kunna se karaktärerna framför mig, behöver ett utseende till de personer jag hittar på.
Vissa av dem jag fotat är kända människor, undrar om jag kan bortse från det, eller om de kommer att låna sina egenskaper också till personerna i min betättelse?
Läste pm Viveca Lärn i GP idag, hon syns överallt nu när hennes nya bok Öster om Eden är på gång. Jag beundrar verkligen hennes stil och teknik, tänk om jag kunde åstadkomma något hälften så bra. Men jag kommer aldrig att kunna skriva humoristiskt. Jag får vara glad om jag lyckas skriva något spännande.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.