4 april, Kategori: Okategoriserade

Självständig och fri!

Sådär, nu är jag oberoende! 🙂 Ja, alltså, min blogg är inte kopplad till någon annan hemsida.

Jag var inte riktigt beredd på att det skulle kännas så himla skönt och befriande. Hur kan det komma sig? Ingen har tvingat mig att tycka eller skriva på något särskilt sätt så länge min blogg låg på Alltförföräldrars sida. Det finns inga som helst misshälligheter, no bad feelings mellan mig och AlltförFöräldrar. Tvärtom. Det har varit en rolig tid och jag har lärt känna en massa människor som jag inte skulle ha träffat annars. Häftiga, kloka och spännande mammabloggare inte minst.

Men till slut fick jag nog av reklamen som omgav min blogg och valde att tacka för mig.

Nu ska jag fundera på hur jag kan förnya Farmorsbloggen lite grann. För min egen skull. Det måste vara roligt att hålla på med den, annars har jag inte tid.

Här hjälper Mini sin mamma att måla Lövet som ska pryda Hemslöjdens jubileumsutställning på Liljevalchs.

konst

 

 

Kommentarer

 1. Kommentar av Flickr: Scilla sinensis den 7 april, 2012 kl 04:20

  Explore art! Cute!

 2. Kommentar av Flickr: KatinkaBille den 8 april, 2012 kl 01:28

  [http://www.flickr.com/photos/56548502@N07] Ja, eller hur! Tack 🙂

 3. Kommentar av Flickr: PessiePoo den 9 april, 2012 kl 06:54

  Åh. Ännu ett löv! :o)

 4. Kommentar av Flickr: Blaufish den 9 april, 2012 kl 10:56

  Spännande pryl för barnet att utforska 🙂

 5. Kommentar av Flickr: KatinkaBille den 10 april, 2012 kl 01:00

  [http://www.flickr.com/photos/laboloola] Jag har två löv i familjen!

Kommenteringen är stängd.