8 april, Kategori: Okategoriserade

Påskfrid.

Igår var vi 15 vuxna och fyra barn. Idag är vi…betydligt färre. Men kameran och hjärtat är laddade med minnen från igår.

Påskbuffen var gigantisk. Ska jag räkna upp allt som fanns? Hemrökt lax, hemrökt skinka, guacamole, piroger, kokta ägg, massa sillar, skaldjursröra, Arnes hemrökta strömming, färska räkor, Netas räkpaj utan räkor, surdegsbröd och fröknäcke, Cheddarost, Brie, diverse andra dessertostar, säkert nåt mer som jag glömt. Jovisst, äggosten och chokladkakan förstås, och all frukten. Efter lunchen kom påskharen på besök och gömde godis,  och barnen fick leta på två olika höjder. Från golvet och upp till midjan var reserverat utrymme för Mini och Tiny.

På kvällen gick vi som vanligt ner till Västers brasa som brann lagom farligt och fantastiskt, och gungade i deras gunga som når ända upp i himlen. Vädret var faktiskt också helt OK.

 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.