10 april, Kategori: Författarblogg

Skrivkamp.

Nej, ingen felskrivning. Det är verkligen en kamp. Igår var jag så nöjd med att den första scenen satt som ett smäck. Jag kunde knappt bärga mig tills ikväll när det blev min skrivtid igen. Visste precis hur jag skulle fortsätta.

Men nu när jag sätter mig och ska börja så inser jag att läxan är för dåligt gjord, jag känner inte karaktären jag ska skriva om ordentligt, och jag har inte helt klart för mig vart den här scenen ska leda eller vilken roll den spelar. De  inledande tre sidorna som jag skrev igår var helt klart introduktionen till Beethovens femma – dadadaDAAA! Men hur ska jag fortsätta så att det känns lika rätt?

Det blir en kväll med programmet Snowflake Pro igen, för att utforska några av mina nyckelpersoner lite till.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.