14 april, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

Femårskalas.

Tur att det har varit skitväder idag. För jag har bakat en stor del av dagen. Två satser surdegsbröd. Imorgon är det femårskalas i Göteborg. Lille L ska firas med dunder och brak och Darth Waderkalas. Man ska klä ut sig är det tänkt. Pappa L och mamma K har hyrt en lokal i två timmar och bjudit Alla. Dagis, kusiner, kompisar. Farmor slipper klä ut sig har jag bestämt. 

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av Ulla Olofsson den 15 april, 2012 kl 12:04

    Bröden ser jättegoda ut. Du får ta bilder på födelsedagskalaset idag och lägga ut på bloggen. Har ingen aning om vad Darth Waderkalas är för något. (Dataspelspåverkan?)Jag tycker att du skall klä ut dig!

  2. Kommentar av Katinka den 18 april, 2012 kl 11:07

    Ha, ha, nej, ingen idé att klä ut sig när man är parkerad i festköket (obs självvalt, jag är en usel barnkalasare)

Kommenteringen är stängd.