25 juli, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 225. Hur känns det?

Sinnesrus

Kommentarer

 1. Kommentar av Eva den 28 juli, 2012 kl 07:04

  Det känns alldeles förträffligt bra.
  Njuter av semesterns sista dagar och ser fram emot att få börja jobba igen på måndag.
  Solen skiner, ungens farfar har varit här, jag har umgåtts med stora delar av stjärnfamiljen, vi är friska och jag är enormt tacksam över att det var så här mitt liv skulle bli.

  Hur känns det för dig?

 2. Kommentar av Katinka den 31 juli, 2012 kl 06:46

  Stjärnfamiljen, vilket underbart ord! Det har jag inte sett tidigare, tack för det! 🙂 Jag känner samma enorma tacksamhet som du, men gnäller lite dessemellan över det jag hade tänkt hinna som inte hunnits med hittills. Men jag ska försöka fortsätta deltidsjobba några veckor till, nu har jag ju haft ensam jour hela juli. Och då… 😉 Kram och tack för kommentaren.

Kommenteringen är stängd.