28 september, Kategori: Okategoriserade

Bokmässan fredag

Först författaren Sofia Hallberg (Mina Fräknar) i Damms morgontomma monter med bokklubben Breakfast bookclub. Väldigt intressant! Hon berättar hur hon skrev boken i ett sträck under fem (!) månader. 2000 ord per dag. Sen skrev hon ett underbart personligt råd till mig när hon signerade min bok. Det rådet ska jag avslöja när min första roman blir antagen. 🙂


Sen direkt Maria Ernestam. Första intrycket: så otroligt snygg! Nej förresten, vacker. Sen dessutom klok, påläst och väldigt bra på att berätta hur boken växte fram, vilka tema hon använt och vilka psykologiska förklaringar som ligger bakom karaktärernas handlingar.
Och klockan är bara 10!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Valhallagatan,Göteborg,Sverige

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.