8 januari, Kategori: Okategoriserade

Aldrig mer.

Jag ska aldrig mer skriva för min brödföda. Vilken befriande insikt. Även om jag få för mig att t ex skriva noveller till veckotidningar,  så kommer jag aldrig att ändra en text bara för att få betalt för det jag skriver.

Det påminner mig om vad jag hörde min pappa säga när han blev pensionerad. Jag var bara 19 år då och jag minns det så tydligt, fast jag annars har väldigt dåligt minne. Hans kommentar måste ha satt sig  djupt. ”Nu ska jag aldrig mer krusa en djävel.”   Ju mer jag tänker på vad de orden betyder, desto sorgligare känns det.

Det här är dagens bild till fotoutmaningen 365 foton 2013 som nu har hela 200 deltagare! Få se hur många som orkar hålla ut hela året. Jag kan inte lova att jag gör det. Dagens tema är Rost.

 8.Rost

 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.