18 januari, Kategori: Författarblogg

28 sidor av 553.

Räkneexempel: Om 28 sidor av 553 är redigerade efter 14 dagar, hur länge dröjer det då innan alla sidorna är redigerade?

Hm. Två sidor om dagen… det betyder att jag är färdig … men herregud det håller ju absolut inte!

Fast egentligen har jag ju inte gjort bara två sidor om dagen. Jag har suttit ner med mina två tjocka manuspärmar och skrivit alla ändringar jag vill göra i marginalen med rödpenna. Hälften är redan genomgånget. Bara att skriva in ändringarna i Scrivener och sedan kopiera in i Wordmanuset. Det är där jag har hunnit till sidan 28 nu ikväll.

Det ska nog hinnas med till påsk i alla fall.

 

Kommentarer

  1. Kommentar av Ewa Evers den 19 januari, 2013 kl 10:54

    Det kommer bli en fantastisk bok !
    Ser fram emot att läsa den !!

Kommenteringen är stängd.