18 februari, Kategori: Författarblogg, Foto

Ny favoritblogg och ny bloggidé!

Erin´s Emporium. Ja, det är ett konstigt namn. Ja, hon skriver på engelska. Det är en författarblogg som jag härmed utnämner till nr 1 på min personliga topplista. Varje gång jag läser hennes inlägg ger det någon form av inspiration.

Hur vore det t ex att norpa hennes geniala idé att skriva mininoveller (10 meningar) till bilder tagna av en fotografvän?

Jag kunde ju be några proffsfotografer som jag känner, och även några fotograferande kompisar,  att skicka varsin bild som jag skriver en mininovell till? Det är klart att jag kunde använda mina egna bilder, men det blir en större utmaning att skriva till en bild som man inte vet något om om.

Sagt & gjort! 🙂

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.