24 februari, Kategori: Författarblogg, Foto

Bildning och kultur.

Somlig kultur anses finare än annan. Det gäller inom musik, litteratur och konst. Jag tränar på att inte låta mig provoceras av det.

Under dagens långpromenad försökte jag formulera det följebrev som man skickar till förlaget tillsammans med bokmanuset. Vad är det jag har skrivit? En spänningsroman, en deckare, en historisk roman, en släktkrönika? Jag är i alla fall helt säker på att den inte kommer att klassas som fin kultur.

För mig räcker det om den är bra underhållning. Under + hålla. Hålla under. Eller hålla uppe. Humöret och livsgnistan. Den egna och andras.

Att lyckas med det vore fint.

50/365 foton 2013. Oa Gunnarsson igår kväll med egna låtar. Tema: Yrke 50/365 foton 2013 Yrke

 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.