24 februari, Kategori: Författarblogg, Foto

Sanningen i vitögat.

Läser en intervju i nya numret av tidningen Skriva med ”den levande skrivmaskinen”  NN.  Och tänker. Sån där är nog jag också?  Har lätt att fokusera, extremt målmedveten, klarar av många projekt samtidigt.

Men sen inser jag att det är rent önsketänkande. För hur har min dag sett ut hittills? Jo, såhär:

Vaknade försent. Lång promenad efter frukost. Löste alla slutscener i huvudet och skrev ner dem i anteckningsboken. Tog en massa oanvändbara bilder med iphonen utan att själv förstå vad som fångade mitt öga.

Kom hem sugen, för tidigt för lunch, facebookade, fixade med bilder från lördagens konsert med Oa, kollade hur många knoppar bladkaktusen har, vattnade växterna i uterummet, spelade igenom en låt på ukulelen, tittade efter vilken rabatt som är soligast just nu och har plats för nya julrosor. Lagade lunch. Kom på ett nytt blogginlägg.

Sådär håller jag på. Ibland behövs en halv dag av tankspridd igångsättning. Om någon stör mig blir jag galen. Jag såsar inte, jag går på startmotorn.

51/365 foton. Vår

52/365 foton 2013 åldrande

 52/365 foton 2013. Tema: Åldrande

Kommentarer

  1. Kommentar av Flickr: anhbg den 24 februari, 2013 kl 07:32

    Ser verkligen åldrande ut och färgtonen i fotot är mycket passande.

  2. Kommentar av Flickr: KatinkaBille den 24 februari, 2013 kl 08:14

    [http://www.flickr.com/photos/anhbg] Tack! 🙂

Kommenteringen är stängd.