3 april, Kategori: Okategoriserade, Sett, hört och läst

Hokus-pokus. Eller?

Ha ha, inte konstigt att folk tror på numerologi. Vem vill inte betrakta sig själv som en ädel varelse? Men att nedanstående beskrivning skulle passa in på mig?

Riktigt så lättsmickrad är jag faktiskt inte. Fast det där med moloken stämmer. I alla fall idag.

Talet 9 inom numerologi är det humanistiska talet. De är ädla varelser som vill alla väl, allra helst skulle de vilja rädda hela världen. Om de bara kunde… 9:or är miljömedvetna och nytänkande, bryr sig om den stora helheten i allting och vill kämpa för människors rätt. De älskar att göra goda gärningar och förväntar sig inte ens någonting i gengäld. Talet 9 är idealismens tal i numerologi.

Självklara karriärval för 9:an är politiker, författare, försvarsadvokat eller diplomat.

Svagheterna som siffran 9 lider av är att han eller hon lätt kan gå upp i sig själv och hamna utanför gemenskaper. De blir lätt distraherade och lite molokna. Dessutom kan de drabbas av osäkerhet. 9:or blir liksom aldrig riktigt nöjda. När det gäller kärlek blir de lätt sårade, kanske för att de är lite för snälla och alltid ställer upp för sin partner. Det kan i värsta fall tolkas som lätt desperation, åtminstone i början av ett förhållande.

Livsmålet för 9:an är att lära sig att ge någonting till andra och vara helt osjälvisk, utan att kräva någonting tillbaka. Om du strävar emot detta mål kommer du inte att kunna bli lycklig och det är faktiskt det som är belöningen. Har du svårigheter med att acceptera att du måste bjuda på dig själv eller inte jobbar tillräckligt hårt kommer du att känna det som om någonting fattas. Samtidigt bör 9:an inte anstränga sig för mycket eller anstränga sig alltför mycket för sin egen skull. Då finns det risk för bitterhet. Se också upp så att du inte tar på dig för många projekt samtidigt. Det gäller att fokusera och prioritera.

79/365 foton 2013. Tema: Vänskap

79/365 foton 2013. Tema: Vänskap

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.