3 april, Kategori: Okategoriserade

Varning!

Akta dig för mig när jag är sjuk. Jag blir extremt sur och bitchig. Nyss slängde jag på luren i örat på Nummerupplysningen.

Kan jag få numret till Fälgkungen? F som i Fredrik, Ä som i Ärlig, L som i Ludvig…”

Sa du Sälg eller Fälg?”

Jag bokstaverade just F som i Fredrik.”

Jamen menar du fälg som i bilen?”

Jag sa ju F som i Fredrik. Kan du inte bokstavera?”

Jamen, herregud…”

klick

Pang på med luren. Sån blir jag när jag är sjuk. Bitchig och oempatisk. Den stackars flickan som sliter för låg lön på Nummerupplysningen hatar mig nu. Inte bra. Om jag hamnar på sjukhus kommer jag att dö av vanvård pga att ingen vågar gå in till den elaka tanten.

Familjemedlemmar känner på sig mitt humör och håller sig på avstånd. Vissa kommer in ibland med en kram och honungsthe.

78/365 foton 2013. Tema: Randiga

78/365 foton 2013. Tema: Randiga

Kommentarer

  1. Kommentar av Ann-Marie Näslund den 4 april, 2013 kl 09:08

    Underbart med bokstaveringen. Du låter lika bitchig som jag! Folk som jobbar med telefonen som arbetsverktyg borde kunna bokstavera på de vanligaste språken, tycker man ju! /Hälsningar från Ann-Marie Näslund
    (Alpha November November Hyphen Mike Alpha Romeo India Echo)

Kommenteringen är stängd.