11 april, Kategori: Okategoriserade

Vadå debutant, jag har ju redan gett ut flera böcker.

Alla min blogginlägg sedan 2009 finns samlade i sju volymer på mitt BLURB-konto   Där finns ett verktyg för att trycka böcker med bilder. BLURB vinner alla bäst-i-test när det gäller fotoböcker. Plus att man kan ha med hur mycket text man vill.

Dessutom är det hur enkelt som helst att ladda in sin blogg och trycka sin egen bok med inlägg, bilder, kommentarer och allt. Jag har gjort det med min mammas historia, med en resa till Kina, med ett stort släktbröllop i Montreal. Samt med min blogg, som sagt. Hittills har  jag bara hunnit redigera klart två bloggböcker, det tar lite tid att klippa och rensa i textmassan om man inte vill ha med alla länkar t ex.

När jag läser gamla inlägg från 2009 blir det väldigt tydligt hur mycket som har hänt. Inte bara yttre faktorer. Ibland vrider jag mig framför datorn och vill stryka och ändra. Men det gör jag inte. Ingen historieförfalskning här inte.

bloggbok

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.